Adidas: Sportkänsla med stil

Visst går det att rocka modevärlden iklädd fritidsmode! Vare sig du är sportfan eller modeälskare – eller varför inte både och – är Adidas skor som gjorda för dig. Sedan företaget grundades år 1949 har dess skor funnits med på sportscenen, och under årens lopp har de använts av kändisar vid många olika tillfällen. De världskända tre strecken – die drei Streifen – började som en designteknik för att stabilisera sportskorna, men blev så småningom en symbol för Adidas höga kvalitetsstandard. Men varför är dessa skor så populära?

Prestera mera

Adidas tillverkar skor inom två olika linjer: Original och Performance. Du som tar sport på allvar kommer att älska Performance-produkterna – det handlar om skor som designats exklusivt för att hjälpa dig prestera bättre inom din favoritsport. Även om Adidas satsar mest på fotbollsskor, finns det inom deras utbud utmärkta val för alla möjliga aktiviteter, som till exempel:

  • Löpning
  • Basket
  • Träning
  • Golf
  • Tennis
  • Rugby
  • Cyckling
  • Tyngdlyftning

Upptäck Adidas potential

Skapa kaos på fotbollsplanen med Adidas specialmodeller som designats för att förse dig med extra snabbhet och dynamik. Techfit-skaftet formar sig efter din fot, vilket stöttar dina snabbaste rörelser. Snörningen som finns dold på insidan förser skon med en aerodynamisk form och revolutionerande stöd som garanterat kommer att hjälpa dig bli snabbast och bäst på planen.

Mer än ”bara” sportskor

Glöm det gamla konceptet att elegant endast är högklackat, och pröva att tänja på gränserna genom att bära ett par vita sportskor till din snygga kjol när du ska på dejten. Och finns det något somrigare än en blommig sommarklänning? Visst kan det vara skönt att gå barfota i gräset när solen skiner, men när du ska gå en runda på stan funkar det mycket bättre med ett par snygga sneakers till klänningen. Och när det börjar blåsa kallt kan du enkelt välja en snygg läderjacka för den perfekta kombinationen av tufft och romantiskt. Adidas linje Original är en nytänkt formulering av de allra äldsta modellerna. Genom att välja dessa adidas skor till din outfit får du på köpet den känsla av frihet, klass och elegans som gjort detta märke till en av de populäraste trendsettarna inom modevärlden.

Lämna ett svar